+420 483 320 737
+420 606 332 044

MIRANDA KERR OPĚT TVÁŘÍ FIRMY SWAROVSKI

Světoznámá topmodelka Miranda Kerr již třetím rokem zvolena tváří firmy Swarovski. Nahlédněte s námi na jarní kolekci pro rok 2016!

Miranda Kerr opět tváří firmy Swarovski
Publikace:
To se mi líbí (520)
Autor: Bc. Zuzana Olbrichtová

Světoznámá topmodelka a bývalý andílek Victoria´s Secret byla opět zvolena jako tvář firmy Swarovski. Tentokrát pro prezentaci jarní kolekce roku 2016.

Miranda je tváří firmy Swarovski už od roku 2013, kdy vystřídala krásku z Jižní Afriky Candice Swanepoel. A jak je na první pohled zřejmé, tato spolupráce je přínosem pro obě strany. Přirozený make-up a rozpuštěné vlnité vlasy ve spojení se třpytivými krystaly Swarovski dodávají fotografiím příjemnou atmosféru a ten správný šmrnc.
Swarovski se v jarní kolekci stále drží posledního hitu, a to spojení kůže a krystalů. Kožené náramky s „hot-fix“ pásky jsou trendem, který se stále drží a jak je zřejmé, počítá se s ním i do budoucna. Barevnost se víceméně nemění. Na podzim nám z dílny Swarovski byly představeny nové barvy kamenů v odstínech magické fialové, tyrkysové a šedé (např. Crystal Paradise Shine) a do těchto odstínů se nejspíše bude oblékat i nadcházející kolekce, kde se tato barevnost ovšem neomezuje pouze na kameny. Spojení skla a textilních materiálů je velmi nadčasová záležitost, se kterou se dá výborně pracovat.



Ne každý ale touží po extravagantních a výrazných špercích. Proto i v jarní kampani pro rok 2016 nechybí decentní, elegantní kousky, jež vynikají hlavně kombinací růžového zlata se stříbrem.

Jak sama Miranda Kerr přiznala v létě loňského roku, tyto kombinace má ve veliké oblibě. Bylo to zřejmé hlavně, když s designéry navrhovala vlastní kolekci, jejíž základním prvkem je právě kombinace zlata se stříbrem. „Když jsem navrhovala, chtěla jsem vytvořit jen věci, které bych mohla nosit.“ prohlásila Miranda při představování její kolekce v létě 2015. A že se ve špercích cítí dobře a sebejistě je znát i z nejnovějších fotografií na novou kampaň.