+420 483 320 737
+420 606 332 044

SWAROVSKI PODZIM / ZIMA 2015 / 2016

Objevte kouzlo jedinečných kamenů Swarovski a inspirujte se novinkami pro podzim/ zimu 2015 / 2016.

Swarovski podzim / zima 2015 / 2016
Publikace:
To se mi líbí (650)
Autor: Bc. Zuzana Olbrichtová

Listy se již zbarvily do krásně teplých tónů podzimu, teploty stále klesají a příroda se připravuje k zimnímu spánku. Zatímco my si s chutí stále užíváme poslední dny babího léta, módní svět už má další sezónu jasně danou. Pojďme se společně podívat, jaké novinky a inovace chystá na podzim/ zimu 2015 / 16 firma Swarovski.

Vůbec první spolupráce mezi firmou Swarovski a německým Atelierém Munsteiner, jenž získal několik ocenění za své šperky, sochy i tvary drahokamů, dala vzniknout zcela nové a vyjímečné kolekci. Díky svým zkušenostem, které si v rodinném Atelier Munsteiner předávají již po generace, dokázali vytvořit speciální kolekce Vision Round Stone a Vision Fancy Stone exkluzivně pouze pro firmu Swarovski. Tyto kameny spojují jednoduché řezy propojené s efektem zrcadlení. Vzduchové bubilny uvnitř krystalu tvoří záhadné, geometrické tvary, připomínající květy, krajku, nebo také led. Tento efekt byl aplikován do tří nejoblíbenějších tvarů, a to do kulatého, čtvercového a šestihranného kamene. Kolekce je řazena do odstínů modré, fialové, zelené i žluté a nabízí tak širokou škálu možností pro každého návrháře.


Další novinkou z dílny Swarovski se stala nová barevná varianta pro krystaly, a tou je Crystal Paradise Shine. Tento odstín dodává krystalům hloubku a hravost. Kombinace sofistikované šedé s něžnou fialovou tvoří energický celek, který má velmi dobře našlápnuto, stát se novým nejoblíbenějším odstínem kamenů Swarovski. Tento krystal ve velikosti 8mm a 12mm a spoustu dalších můžete koupit na našem e-shopu.

Do sportovně elegantní kolekce lze zařadit krystal s názvem Starlet Flat Back. Jak již název sám říká, jedná se o krystal s rovnou zadní plochou, která najde uplatnění zejména v oděvním průmyslu. Jeho tvar i barevnost, která je laděna spíše do chladných odstínů, dodává krystalu vzrušení i elegantní vzhled, který přímo vybízí k pohybu. Pozornost určitě přitáhne nejen na sportovních kostýmech, kdy díky jeho unisex vzhledu je vhodný nejen pro tanečnice, ale například také pro krasobruslaře.

Pavé Thread Ring na první pohled sice nevypadá jako žhavá novinka, jeho využití ale na rozdíl od jiných prstýnků může být velmi kreativní. Design kroužku osázeného krystaly se stal natolik populárním, že se ho Swarovski rozhodl znovu vyzdvihnout a prodávat jej jako komponent. Do jakých šperků se aplikuje, to už nechává na Vás. Díky dvěma protilehlým dírkám v tomto „prstýnku“ si sami můžete vytvořit originální šperky dle vlastního vkusu. Pavé Thread Ring se dá použít do náušnic, jako spojovací kroužek náramku, nebo z něj vytvoříte úžasný náhrdelník. Díky nabízeným zářivým barvám se nemusíte bát popustit uzdu fantazii a vytvořit tak třeba vlastní kolekci šperků. (Jako výrobci bižuterie a prodejci komponentů pro výrobu bižuterie, Vám rádi pomůžeme vybrat nejvhodnější nářadí a komponenty pro výrobu Vašeho vlastního šperku. S námi to zvládne opravdu každý. Obraťte se na nás na e-mailu info@efabos.cz.)

Velmi okouzlující novinkou je Crystal Fine Mesh. Za použití malých šatónů dokázal Swarovski vytvořit doslova „tekoucí materiál“. Jeho využití v luxusním oděvním průmyslu předvedl například i Versace v Paříži. Šaty z tohoto materiálu jsou jako stvořené pro noblesní večírky, kdy podtrhují ženskou krásu a dodávají divoký sexy vzhled. Využití Crystal Fine Mesh ovšem není omezeno pouze na šaty. Jeho využití je mnohem širší, což dokazují i nádherné kryty mobilních telefonů, nebo splývavé třpytivé náušnice, připomínající tekoucí vodopád krystalů. (Náušnice ve stylu Crystal Fine Mesh s krystaly Swarovski má FaBOS také ve své nabídce. Pokud chcete vědět více, napište nám – info@efabos.cz)


Pouze kámen s opravdu rafinovaným tvarem si zaslouží nést název Queen Baquette Pendant. Původní krystal Swarovski Baguette se těšil úspěchu a proto se v následující sezóně můžeme těšit na jeho následovníka. Typické plošky pro Baguette krystal byly zachované, změnil se však tvar krystalu samotného. Ostřejší hrany dodávají kamenu sílu a majestátnost. Kámen má v sobě jednu dírku a hodí se tak hlavně pro navlékání, nebo sám může být použit jako přívěsek. Náhrdelníky pak působí tvrdě, ale zároveň velmi elegantně. V podobném duchu se nese i korálek, jehož tvar kříže se již odprostil od jakýchkoli náboženských významů a probojoval si cestu jako velmi módní tvar. Vybroušení tohoto korálku je nadčasové, romantické, nese se v barokním duchu a jeho použití je velmi univerzální. Navíc je tento křížek k dispozici v barevném provedení Crystal.


Doufáme, že Vás novinky a inovace na nadcházející sezónu patřičně inspirovaly. Rozhodně se můžeme těšit na nádherně barevný podzim a zářivě třpytivou zimu, které nám Swarovski přichystal.